20 éves Jubileumi Program

20 éves Jubileumi Program

November 25-én reggel 7 órától

Alkudozz plakát

20 éves a Vásárcsarnok - 20 napig ALKUDOZNI ér!

Gyere a PIACRA és a napi akciókat, kedvezményeket kihasználva alkudozz kedvedre! Miért mennél máshova! ITT mindent megtalálsz

Gomba bevizsgálat

Gomba bevizsgálás a Vásárcsarnokban!

Hétfőtől péntekig 06 - 14 óra között
Szombaton 06 - 12 óra között.

A gombák bevizsgálása a Vásárcsarnok észak-nyugati feltöltő folyosóján zajlik. (a Pláza felőli oldal) A folyosó bejáratánál a táblán található gomba szakértői telefonszámot kell hívni, és a gombák bevizsgálása ott, helyben történik.

A gombák bevizsgáltatása térítésmentes!

Csarnok Napok
Hírek Csarnok Napok 2017

Csarnok Napok

Április 8-15 között

Az üzletek által kínált kedvezményes kuponokat keresse az április 6-án megjelenő Szuperinfóban!

Hírek Különleges Nyitvatartás

Különleges nyitvatartás

Április 14. (péntek)

Április 14-én, nagypénteken a Vásárcsarnok nyitva tart!!!

Hírek Véradás

Nagypénteken MikkaMakka

Április 14. (péntek)

Játéktár a Vásárcsarnok emeletén!

Játékok sokasága, kreatív foglalkozások kicsiknek és nagyoknak is április 14-én, pénteken 9 és 12 óra között!
Vidámság, szórakozás, apró meglepetés a gyerekeknek, húsvéti bevásárlás a felnőtteknek!

Hírek Márió és a Kívánságpiac

Márió és a Kívánságpiac

Február 12. (vasárnap)

Márió és a Kívánságpiac Kanizsán forgatott.

A harmonikás és stábja a Vásárcsarnokban vette fel az egyik zenecsatorna kívánságműsorának új részeit. Márió Híradónknak azt mondta: Nagykanizsán élmény volt a forgatás, az emberek nagyon nyitottak voltak a Vásárcsarnokban. „A szakmában 5 év már nagyon hosszú idő. Most ezt nem a munkásságra értem, hanem fennmaradni tulajdonképpen. A mulatós műfajban lettem ismert, annak ellenére, hogy nem csak mulatós zenét játszom. A harmonika gyerekkoromtól fogva hozzám nőtt, és velem van. De hogy igazából mi a titka? Én azt gondolom, hogy nagyon fontos, hogy az ember higgyen abban, amit csinál” - mondta Márió a harmonikás.

Hírek Disznópörzsölés

Böllérbemutató

Február 4. (szombat)

Nagykanizsa - A gyerekeket főleg a böllérbemutató, míg a felnőtteket a Vásár(olj) Kanizsán termelői vásár portékái nyűgözték le szombaton a Vásárcsarnokban.

Még csak a szalmát pakolta a böllér a 125 kilogrammos disznóra, a gyerekek már elfoglalták az első sort, hogy jó helyről figyelhessék a hagyományos pörzsölést. A panellakásban élő Horváth Károlyné tavaly is elhozta az unokáját, Balogh Marcellt az eseményre, a kisfiú kérésére ezúttal sem maradhattak le a kivételes disznóvágásról.
- Az én gyerekeimnek pedig ez lesz az első alkalom - mondta Plánder Henriett. - A vidéki, hagyományos népszokások közül ez az egyik, jó ha látják, hogy miként kerülhet a hús az asztalunkra.

Dénes Kálmán és párja különösen szeretik a sertéshúst, s mivel barátnője békéscsabai származású, gyakran látogatnak el a kolbászfesztiválra is.

Jó ötletnek tartják, hogy a városban élő gyermekek ezzel az élménnyel gazdagabbak lehetnek az internetes világban.
A tatabányai Szilágyi testvéreket nagy meglepetés érte, hiszen a perzselés közben egy disznókörmöt kaptak ajándékba.
Eközben a csarnokban Herédi Zsuzsanna cserfői termelő a gyerekek nagy örömére narancsos és gyömbéres mézet kínált. Lepnyák Kristóf és Sánta Hanna azonnal evett is néhány kanállal belőle.
- Nagykanizsának fontos a termelői vásár, hiszen az emberek figyelnek arra, hogy milyen minőségű étel kerüljön az asztalukra - mondta megnyitójában Dénes Sándor polgármester. - Nemcsak most, hanem hetente lehet találkozni a helyi és a környékbeli kézműves termelőkkel, ugyanis akik négy évvel ezelőtt eljöttek, megszerették a kezdeményezésünket, a vásár állandó résztvevőivé váltak.
A városvezető hozzátette: folytatódik ez a jól bevált sorozat, ráadásul tavasszal már a palántákra koncentrálnak a piacon, s remélhetőleg többen választanak belőlük.

A rendezvény ötletgazdája, Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője volt, aki köszöntőjében emlékeztetett: a kanizsai piacnak nemcsak helyben, de a környéken, sőt országos szinten kiváló híre volt. Ezzel az eseménnyel szerették volna visszahozni a piac régi rangját, ami a termelők kiváló hozzáállásával sikerült is, értékelt.
- A jövő sikerének záloga, hogy mindig kell találni egy olyan termékkört, amit ajánlhatunk a vevőknek a vásárok alkalmával - tette hozzá. - Eztán is meglesz ez a lehetőség, mindenki számíthat rá.

Hírek Véradás

Véradás a csarnokban

Február 3. (péntek)

A mai napon, a Vásárcsarnokba szervezett véradás eredményeként 81 ember életén sikerült segíteni, akik a következő bő egy hónapban hozzá is jutnak a vérhez.

Külön öröm, hogy mindenki adhatott vért, aki szeretett volna és ritka vércsoportok is segítik a betegek gyógyulását. 7 új társunk is csatlakozott a véradók táborához!
Köszönjük, hogy eljöttek és segítettek!!